ro-dezmembrari.ro, solutia optimă in domeniu.

site dedicat comenzilor online de piese din dezmembrari.

Nu uita !

Scopul acestui site este de ați furniza rapid și simplu piese din dezmembrari auto, deci...

COMANDA PIESE!
  • DE CE SA COMANZI PIESE?

    Piese auto second hand, piese din dezmembrări, de ce sa le comandam? Haideți sa...

  • Cui vinzi masina avariata?

    Parcurile de dezmembrări pot sa-ți dea un preț cinstit pentru mașina avariata ce dorești sa o...

  • Sfaturi practice.

    Atunci când faceţi cumpărături online, trebuie să fiţi foarte atent la identitatea...

Atunci când faceţi cumpărături online, trebuie să fiţi foarte atent la identitatea comerciantului, la caracteristicile produsului ales şi la condiţiile de vânzare. Pentru că nu puteţi atinge și nici încerca produsele achiziţionate online, beneficiaţi de câteva drepturi în plus. Pe de altă parte, obligaţiile producătorilor şi explicaţiile legale privind reducerile de preţ şi vânzările cu preţ redus sunt date prin OUG 99 din 2000.

Trebuie să fiţi informat temeinic înainte de a cumpăra online. Comerciantul este obligat să vă dea datele de contact ale companiei, caracteristicile produsului, prețul, metodele de plată, costurile şi durata livrării. Dacă informațiile de pe site nu sunt clare și datele de contact lipsesc, nu faceţi cumpărături de acolo.

Mai ţineţi cont de câteva reguli simple. Verificaţi dacă există costuri suplimentare, cum ar fi situația în care plătiţi cu cardul de credit. De asemenea, nu strică să comparaţi prețurile cu cele de pe alte site-uri. Salvaţi mereu sau păstraţi o copie imprimată a comenzii, a confirmării ei, precum și a condițiilor generale de vânzare. Nu confirmaţi comanda până nu sunteţi sigur de costul total.

 

Aveţi dreptul să vă răzgândiţi și să vă primiţi banii înapoi. Dacă nu sunteţi mulţumit, puteţi returna produsul în zece zile lucrătoare din momentul livrării și puteţi primi banii înapoi, fără să fiţi nevoit să explicaţi motivul și fără penalități. Singurele costuri care vă privesc ar putea fi cele de returnare a produsului. În ţările Uniunii Europene, perioada în care te poți răzgândi poate varia între 7 și 15 zile.

 

Opinii cumparatori.

 
 

ro-dezmembrari.ro, solutia optimă in domeniu.

site dedicat comenzilor online de piese din dezmembrari.