ro-dezmembrari.ro, solutia optimă in domeniu.

site dedicat comenzilor online de piese din dezmembrari.

Nu uita !

Scopul acestui site este de ați furniza rapid și simplu piese din dezmembrari auto, deci...

COMANDA PIESE!
  • DE CE SA COMANZI PIESE?

    Piese auto second hand, piese din dezmembrări, de ce sa le comandam? Haideți sa...

  • Cui vinzi masina avariata?

    Parcurile de dezmembrări pot sa-ți dea un preț cinstit pentru mașina avariata ce dorești sa o...

  • Sfaturi practice.

    Atunci când faceţi cumpărături online, trebuie să fiţi foarte atent la identitatea...

Parcurile de dezmembrări pot sa-ți dea un preț cinstit pentru mașina avariata ce dorești sa o vinzi. Atunci de ce sa nu o oferi spre vânzare la cât mai multe.

Daca ați avut ghinionul sa va loviți mașină și credeți ca ar valora mai mult decât un voucer pentru programul rabla, cea mai buna varianta este sa o vindeți la un parc de dezmembrări. Pare simplu dar totuși nu este asa.

Consideram ca parcurile auto sunt singurele care pot sa va dea un preț corect pentru mașina lovita, deci cum găsiți parcurile de dezmembrări? Căutați singuri pe internet, iarăși un proces de durata, cu neajunsuri gen adrese de mail expirate, numere de telefon nevalide, persoane care nu au disponibilitatea necesara sa discute în momentul în care ii contactati, etc.

E clar ca nu e rentabil sa va plimbați mașina avariata intre parcuri de dezmembrări  sperând ca o vindeți repede și la un preț bun, este putin probabil și oricum scump, mai ales dacă este nevoie de o platforma auto.

Trebuie sa recunoașteți ca ceea ce va oferim noi elimina toate aceste neajunsuri, va punem simplu în legătura cu multe parcuri de dezmembrări, ce va oferă chiar mai multe variante de preț, ceea ce face posibila o negociere și implicit obținerea unui preț mai bun pentru mașina lovita ce o aveți.

Nu ramane decat sa va negociati pretul masinii lovite pe care doriti sa o vindeti si sa aveti in acest mod cel mai bun castig.

 

Deci incercati!

 

Opinii cumparatori.

 
 

ro-dezmembrari.ro, solutia optimă in domeniu.

site dedicat comenzilor online de piese din dezmembrari.